Helaas nog steeds in Stavanger
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Henk-Jan
12 December 2009 | Noorwegen, Stavanger
Voor wat betreft de rest van de week kan ik kort zijn. Het was een intensief programma wat onze opvolgers, net als wij destijds in juni, kregen voorgeschoteld maar we waren het er uiteindelijk allemaal over eens; ze zijn er klaar voor om ons volgend jaar te komen aflossen. Het is de bedoeling dat ze eind januari in Kabul arriveren en dat wij na een klein weekje "Left Seat - Right Seat" training onze uitzending kunnen afsluiten en begin februari naar Nederland kunnen terugkeren.
Lieve allemaal, ik neem nog een blikje bier en ga nog eventjes lang uit op mijn king size hotelbed een beetje tv kijken. Nu kan het nog.
Ik wens julie een fijn weekend en ga er van uit dat mijn volgende update weer vanuit Kabul komt.
Groetjes, HJ
11 December 2009 - 22:24
GJ:
Verrassend! Voor dat we het mandje opzoeken dacht ik; "nog even kijken naar wat broer allemaal heeft uitgespookt". Wat schetst de verbazing, hij zit nog steeds in een adembenemend Noors landschap. Eh, er moet nog wel het een en ander worden opgebouwd daar in Afghanistan hoor. Maar alle gekheid op een stokje, ik zou er ook nog even van genieten. Morgen een goede reis terug naar Kabul en hou je haaks de komende weken.
Groetjes van de Soesterse clan -
12 December 2009 - 07:26
Miriam:
Hoi HJ, je treft het toch wel erg slecht!Geniet nog maar even zolang het nog kan. Het was trouwens weer een erg leuk verslag van je belevenissen van de afgelopen week. Ik lees ze elke week met erg veel plezier.Goede reis morgen en pas goed opjezelf. Groeten! -
13 December 2009 - 14:09
Gé:
Hoi HJ,
Wat verschrikkelijk dat je langer in dat 6 ****** resort moest blijven! Ik schrijf hier niet meer over voetbal. de 2x dat ik dat deed, verloor mijn clubje. Dus hoerover een schrijvers blokkade. Wij zijn de laatste 2 dagen (vrijdag en zaterdag) druk in Debby haar nieuwe appartement bezig geweest. De aandelen IKEA zijn weer gestegen door ons verbruik/afname. En zoals het hoort, je bent een halve dag met een kast bezig en wilt het laatste deel erop zetten. Je weet het al. Kapot. Dus hele kast weer ingepakt en teug van Vaassen naar Amersfoort. Alleen vergeten het zakje met schroeven en deuveltjes mee terug te nemen. Je levert dus een inclomplete kast in. Dat kan niet. Dan moet je een beetje boos worden en na een uurtje een nieuwe kast gekregen, wel zonder de schroefjes etc, want die had ik al!!! Zweedse burocratie.
Hierna thuis maar een baar flesjes bier (euro 0,52 per stuk) genomen.
Het begon donderdagavond wat vervelend. Busje gehuurd en alles ingeladen bij Ikea. Konden we vrijdag vroeg vertrekken. Op de terugweg een alarm lampje wat erg roor werd. Kijken in de handleiding. remmen of EBD (wat dat is weet ik niet) defect. Alarmnummer bellen. Je werd doorverbonden met de ANWB. Om 22,00 uur de ANWB bij ons thuid. Kijken en....U mag niet meer rijden met deze auto. Er was geen vervangend vervoer beschikbaar dus vrijdagmorgen om 07.30 uur direct Europcar bellen. We kregen een grotere vrachtwagen met laadklep en ze verhuisde alle spullen over. Top geregeld. Door deze grotere auto konden alle spullen in een keer mee. En met de rolcar zo uit de bus richting appartement. We zijn bijna klaar met inrichten. Nog een weekendje. debby gaat dan 21 december verhuizen.
In maart gaan we naar Erik. Hij heeft tickets geregeld (uiteraard op mijn kosten). Van 18 tot 29 maart gaan we golfen. Helaas kunnen we niet spelen op de mooiste baan van Houston omdat een week na ons vertrek de Shell Houston Open er is.
groet van Ineke, debby en NN en goede reis.